Welkom bij

Wereldwinkel Bussum

Nieuw van Seepje: Een allesreiniger en een wereldse wasmand

Seepje allesreiniger bestaat voor 90% uit superschillen-extract en waarvan is de wasmand gemaakt??

 

Seepje allesreiniger maakt alle oppervlakken natuurlijk vrij van vet en vuil. Zo poetsen we dus ook de wereld schoner én mooier…

Poetsbui te pakken? Zowel de ‘Zon op je bol geur’ als de ‘Frisse mintjes geur’ is geschikt voor alle harde afneembare oppervlakken. Zoals vloeren, kozijnen, spiegels en de deuren van je inloopkast. Zelfs de badkamer en keuken schreeuwen om jouw poetspracht!

Net als in de wasmiddelfles, zit in de allesreinigerfles 1150 milliliter Seepje. Goed voor 19 uitgebreide poetsbeurten! Dus doe vijf liter water in ‘n emmer en mik er twee volle dopjes Seepje allesreiniger bij. Gebruik bij hardnekkig vuil onverdunde allesreiniger en veeg het oppervlak schoon met een vochtige doek.

Zo werkt het

Doe 5 liter water in ‘n emmer en mik er twee volle dopjes Seepje bij. Gebruik bij hardnekkige vuil onverdunde allesreiniger en veeg het oppervlak schoon met een vochtige doek.

Wist je dat de Seepje allesreinigers geschikt zijn voor alle harde afneembare oppervlakken? Zoals vloeren, kozijnen, spiegels en de deuren van je inloopkast? Zelfs de badkamer en keuken schreeuwen om jouw poetspracht!

Wereldse Wasmand

De Wereldse Wasmand van Seepje is gemaakt van oude steward(ess)-kostuums en heeft letterlijk de héle Wereld gezien… Gebruik van de Seepje Wereldse Wasmand is simpel. Maak je was lekker vies, vergeet niet te genieten terwijl je dat doet. En mik ‘t daarna in de Wereldse Wasmand. Hij houdt het lekker bij zich tot je besluit een natuurlijk wasje te draaien met Seepje. Oja, hij is 62 centimeter hoog, 44 centimeter breed en 35 centimeter diep. Daar kun je heel wat was in kwijt, toch?

Seepje gebruikt alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Zoals de schil van de Sapindus mukorossi vrucht, die in overvloed aan bomen in Nepal groeit. Wanneer deze superschillen water zien maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan die je kleding heerlijk schoon en zacht maakt. Ook wordt er een vloeibaar extract van gemaakt, dat als basis dient voor de natuurlijke vloeibare wasmiddelen en allesreinigers… Meer lezen over de superschillen? dat kan hier.

Prijzen: schoonmaakmiddel € 4,95 en wasmand € 29,95.